Informaţii suplimentare pentru candidaţii cetăţeni ai unui stat din UE, SEE sau CE

(1) Cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene pot participa la admiterea în toate ciclurile de studii universitare, în aceleași condiții prevăzute de lege pentru cetățenii români, inclusiv în ceea ce privește taxele de școlarizare.

(2)Responsabilitatea oferirii de informaţii, a verificării documentelor şi a înscrierii candidaţilor străini revine secretariatului Departamentului de Recrutare, Admitere si Marketing Educațional.

(3)La admiterea în toate ciclurile de studii universitare cu predare în limba română, cetățenii Uniunii Europene și din state terțe au obligația să facă dovada cunoașterii limbii române, conform metodologiilor de școlarizare în România a acestora, după caz.

(4) Românii de pretutindeni, precum și cetățenii din state terțe Uniunii Europene , declarați admiși în ciclul de studii universitare de licență, master și doctorat, se pot înmatricula numai în baza diplomei de bacalaureat, de licență, respectiv de master, recunoscute în conformitate cu metodologiile elaborate de către direcțiile de specialitate din cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru mai multe informații privind admiterea solicitanților români vă rugăm să ne contactaţi la:

Telefon : 0748 988 884

Email : admitere@uvvg.ro


Pentru mai multe informații privind admiterea solicitanților străini vă rugăm să ne contactaţi la:

Telefon : 004 0257 217 029

Email : admitere@uvvg.ro